Fotografisanje proizvoda za društvene mreže

Fotografisanje proizvoda za društvene mreže

Fotografisanje proizvoda profesionalnom opremom danas je neophodno ukoliko želite da svoje proizvode kvalitetno predstavite na sajtu, društvenim mrežama, blogu, katalogu, flajeru… Kvalitetna fotografija će privući pažnju potencijalnih kupaca i dočarati proizvod na najbolji način. Fotografija je ta koja ima zadatak da prenese emocije koje Vi želite da ljudi osete kada ugledaju Vaš proizvod. Ukoliko plasirate fotografije koje su mutne ili nisu lepo obrađene, teško da ćete se predstaviti kao firma koja brine o svakom segmentu svog poslovanja. 

Zato je važno da angažujete iskusnog fotografa koji će:

  • pažljivo osmisliti scenu untar koje se fotografiše proizvod
  • odabrati idealan ugao za određeni proizvod
  • pravilno podesiti svetlo 
  • obratiti pažnju na detalje

Postprodukcijska obrada fotografija podrazumeva otklanjanje nedostataka sa proizvoda (otiske, ogrebotine, razna oštećenja) i editovaje boja. Obrada se radi u Adobe Photoshop-u i Lightroom-u. Ovakvo uređivanje fotografija nije neophodno ali daje odlične rezultate.

Fotografisanje proizvoda radi se na terenu ili studiju koji se nalazi na Lekinom brdu. Ukoliko odlučite da ću ja biti Vaš fotograf, potrebno je da termin za fotografisanje zakažete 7 dana unapred.

Ako brend gradite pozivajući se na kvalitet, pre svega morate imati i kvalitetne fotografije.

Da li imate potrebu da narednih 6 ili 12 meseci, svakog meseca angažujete fotografa? Shodno Vašim potrebama i zahtevima kreiraću pakete po specijalnim cenama. Ukoliko ste zainteresovani za ovakav vid saradnje, možete me kontaktirati na e-mail: info@jovanabirovljev.com

Profesionalnim fotografisanjem proizvoda ulažete u svoj brend