Modna fotografija

Modna Fotografija

Modna fotografija podrazumeva fotografisanje odeće, obuće i modnih aksesoara na modelu. Ova vrsta fotografisanja namenjena je i svima onima koji žele da se bave modom i imaju potrebu za kreativnim i kvalitetnim fotografijama. Modele fotografišem na terenu, u otvorenom ili zatvorenom prostoru na teritoriji Beograda. Fotografije se mogu koristiti na društvenim mrežama, sajtovima, reklamama, magazinima, katalozima. 

Kako bi fotografisanje proteklo po planu, neophodna je dobra priprema pre doslaska na fotografisanje. A dobra pripremema, sa Vaše strane, podrazumeva:

  • Već osmišljene i sortirane odevne kombinacije
  • Plan šta sve treba fotografisati
  • Čista obuća
  • Spremna šminka i frizura

Upravo ta dobra organizacija isključiće mogućnost da se vreme koje je planirano za fotografisanje utroši na pripremu.

Klijentu se dostavljaju editovane fotografije odmah spremne za upotrebu. U ponudi su trenutno 2 paketa koja možete pogledati OVDE.  Fotografisanje je potrebno zakazati 7 dana ranije.

*Dimne bombe, šminka, frizura… nisu uključeni u cenu fotografisanja.

Ukoliko Vam je potrebna osoba sa kojom ćete se konsultovati u vezi stajlinga, moja topla prekopurka je Maja Đukić.

Da li imate potrebu da narednih 6 ili 12 meseci, svakog meseca angažujete fotografa? Shodno Vašim potrebama i zahtevima kreiraću pakete po specijalnim cenama. Ukoliko ste zainteresovani za ovakav vid saradnje, možete me kontaktirati na e-mail: info@jovanabirovljev.com